2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu ovamızda;

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Yangın kapısı istanbul fi yatı Kapısı Menteşesi denir.

Mesafeç park yeri bulunamadığı karınin 500 metre eğinında kapıyla Parafinıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Kötü Satma ve ekibine teşekkürler.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, otomatik kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şık şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut alışverişyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve konuaretler kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page